Een ambachtelijke aanpak, hoogstaande kwaliteit en heerlijke eigen bereidingen, het zijn de troeven die Slagerij Soetaert iedere dag aan u presenteert. U proeft dit meteen met de verse charcuterie of het verse stukje kalfs-, runds- en varkensvlees dat in het eigen atelier in Deerlijk wordt versneden.
Ruim assortiment
Uw slager selecteert voor u de beste en meest verfijnde stukken vlees voor bij het avondeten, als lunch, tijdens een feest of voor tussen uw boterham. Veel van de bereidingen worden in eigen huis naar eigen recepten bereid. Het gekende assortiment van kalf, rund en varken wordt aangevuld met onder andere:
- kip en kalkoen
- Bressekippen (op bestelling)
- lamsvlees
- paardenfilet pur
- wild tijdens het seizoen
- een mooi barbecue-assortiment tijdens het seizoen
Kwaliteit op het bord
In deze zoektocht naar kwaliteit biedt de slagerij u bijvoorbeeld Brasvarkens van Nevele aan. Deze staan bekend voor hun unieke en volle smaak die de klanten aan het ‘vlees van vroeger’ doen denken. Ontdek eveneens de klassiekers of vernieuwende smaken zoals:
- kaasburgers
- blinde vinken
- gyros
- appel- en joppie burgers
- kalfswok met verse groenten
- Provençaalse cordon bleu
- zomerstammetjes
- …
Charcuterie, salades en paté
Voor charcuterie in Deerlijk stopt u bij Slagerij Soetaert. Meer dan de helft is huisbereid. Iedere dag worden er meer dan vijftien verse salades gemaakt voor bij de boterham of tijdens het aperitief. Ontdek tijdens de feestdagen zeker ook het speenvarken met truffel als eigen creatie. Wil u reeds enkele ideeën opdoen? Kom dan langs voor:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Contact
Ga gewoon even langs bij Slagerij Soetaert en u vindt ongetwijfeld iets naar uw smaak. Vraag zeker naar de vele eigenbereide gerechten. Voor speciale momenten of om u verder te verwennen staat ook de traiteur van de zaak voor u klaar.