Eigen recepten & eigen bereidingen

Wij proberen onze klanten elke dag opnieuw te verwennen met een mooi stukje vers vlees.

Ons kalfsvlees, rundsvlees en varkensvlees wordt volledig in eigen atelier versneden. 

Een greep uit ons assortiment:

  • Kip & Kalkoen
  • Bressekippen (op bestelling)
  • Lamsvlees
  • Paardenfilet pur
  • Wild (seizoen)
  • MOOI BBQ-ASSORTIMENT (seizoen)

Onze Brasvarkens van Nevele staan gekend voor hun  unieke, eigen smaak en doen veel klanten terug denken aan “het vlees van vroeger.”

Wil je meer te weten komen over Brasvarkens ? 

Kaasburgers, blinde vinkjes, gyros, enz.... Kan u elke dag in onze toonbank vinden. Maar wij gaan ook graag op zoek naar nieuwe uitdagingen.... Appelburgers en joppie burgers, Kalfswok met verse wokgroentjes, Provençaalse Cordon Bleu en zomerstammetjes...  elke dag nieuwe smaken en nieuwe creaties! 

Charcuterie - Salades & Paté

Meer dan de helft van ons aanbod charcuterie is huisbereid. Onze Beenham met verse kruiden, Kippewit met Parma & Honing, Vleesbrood met nootjes, Gerookte Boerenham, Filet d' Anvers, Gerookte Bacon... Tijdens de feestdagen hebben wij ons eigen speenvarkentje met truffel...Maar ook de gewone hespenworst, kippenwit, pain de strasbourg, boerenpaté en crème paté maken we hier in eigen atelier.

 Vleessalade, krabsalade, Tonijnsalade... Noem maar op....door iedereen gekend. Maar heeft u al onze Italiaanse Tonijn, of onze Zumba Salade geproefd? Wij maken dagelijks meer dan 15 verschillende soorten verse salades voor op de boterham of bij het aperitief. Allemaal één voor één toppertjes in ons assortiment.

 

Back to Top